Suncraft Elegancia, japansk kniv, kjøkkenkniv, kokkekniv
 • suncraft elegancia, elegancia

  Suncraft Elegancia Kokkekniv 200mm [KSK-01]

  kr2,950.00 ink. MVA
 • elegancia, knivsett, suncraft

  Suncraft Elegancia knivsett [KSK-SET2]

  kr6,650.00 ink. MVA
 • kokkekniv 150mm, suncraft elegancia, elegancia

  Suncraft Elegancia Kokkekniv 150mm [KSK-02]

  kr2,200.00 ink. MVA
 • paring 100mm, suncraft elegancia, elegancia

  Suncraft Elegancia Paring 100mm [KSK-04]

  kr1,570.00 ink. MVA
 • sg2 knivsett, knivsett, suncraft elegancia

  Suncraft Elegancia SG2 knivsett [KSK-SET3]

  kr7,999.00 ink. MVA
 • UTSOLGT
  elegancia sett, suncraft elegancia, elegancia

  Suncraft Elegancia Sett [KSK-SET]

  kr5,500.00 ink. MVA
 • suncraft elegancia trancheringskniv, elegancia, suncraft elegancia

  Suncraft Elegancia Trancheringskniv 250mm [KSK-03]

  kr2,950.00 ink. MVA

Utforsk luksusen og overlegenheten til Suncraft Elegancia-knivene. Disse legendariske knivene har skapt mye oppstyr over hele verden :)

Knivbladene i Suncraft Elegancia-serien er laget av det beste pulverstål, Super gold 2, i en laminert konstruksjon. Denne unike kombinasjonen av materialer gir knivene enestående skarphet, holdbarhet og ytelse. Du kan stole på at disse knivene leverer kvalitet og presisjon i verdensklasse.

Vi har også viet stor oppmerksomhet til design og komfort i Suncraft Elegancia-knivene. Håndtakene er utformet i en elegant europeisk stil, som gir knivene et unikt og stilfullt utseende. Samtidig er håndtakene ergonomisk utformet for å gi deg optimal komfort under bruk. Laget av førsteklasses pakkawood-materiale, gir håndtaket en naturlig varme og holdbarhet.

Suncraft Elegancia-knivene er kjent for sin uovertrufne kvalitet og luksuriøse design. Utforsk vårt brede utvalg av disse eksklusive knivene, inkludert kokkekniver, santoku-kniver, brødkniver og mer. Opplev den perfekte kombinasjonen av håndverk, eleganse og funksjonalitet.

Forbedre matlagingsopplevelsen din med Suncraft Elegancia-knivene. Utforsk vårt utvalg i dag og nyt den ultimate luksusen på kjøkkenet ditt. Vår brukervennlige nettbutikk og sikre betalingsalternativer gjør det enkelt å skaffe deg disse fantastiske knivene. Trenger du hjelp eller har spørsmål? Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid klare til å assistere deg. Takk for at du valgte oss som din pålitelige leverandør av luksuriøse Suncraft Elegancia-kniver!