• kinesisk kniv, chinese cleaver, chopper, kina kniv, kjøp kinesisk kniv, kjøp kjøkkenkniv, Kinesisk kniv 175mm, Suncraft, YK-800

  Kinesisk kniv 175mm fra Suncraft [YK-800]

  kr650.00 ink. MVA SALG!
 • suncraft elegancia, elegancia

  Suncraft Elegancia Kokkekniv 200mm [KSK-01]

  kr2,499.00 ink. MVA SALG!
 • Brødkniv 231mm Suncraft, brødkniv

  Brødkniv 231mm Suncraft [MS-001]

  kr899.00 ink. MVA
 • Santoku 180mm, Sakon Ginga, Hokiyama, kjøp japansk kokkekniv, kjøp japansk kjøkkenkniv, Hokiyama Sakon Ginga Santoku 180mm

  Santoku 180mm Sakon Ginga [sgb-01]

  kr1,650.00 ink. MVA
 • kokkekniv 120mm, Suncraft Black, kokkekniv

  Kokkekniv 120mm Suncraft Black [BD-02]

  kr1,380.00 ink. MVA
 • knivsett best i test, knivsett

  Knivsett best i test Suncraft [set8]

  kr1,349.00 ink. MVA

Kjøkkenkniv – nøkkelen til å trives på kjøkkenet.

En god kjøkkenkniv er en uunnværlig følgesvenn for enhver matlagningsentusiast eller profesjonell kokk. Hos oss finner du et bredt spekter av kjøkkenkniver som er designet for å møte selv de mest krevende behovene, og som vil løfte matlagingsopplevelsen din til nye høyder.

Med Andrei Pabat på kjøkkenet

Du får kanskje ikke med Andrei på kjøpet når du bestiller kniver hos oss, men du får med deg noe av kunnskapen hans. Andrei har brukt over 15 år som kokk til å teste kniver i alle former, typer og størrelser.
Med denne erfaringen har han plukket ut sine absolutte favoritter og presentert en kolleksjon i ypperste klasse. Alle produktene i denne butikken er nøye utvalgt av Andrei selv, slik at du skal få et snev av mesterkokk med på kjøkkenet.

Ulike kniver til ulik bruk

En kniv er ikke bare en kniv. Skal du få fullt utbytte av knivene du har på kjøkkenet bør du velge riktig kniv til riktig jobb. Derfor presenterer vi her noen av de viktigste kjøkkenknivene du bør ha tilgjengelig for en god kjøkkenopplevelse.

Fileteringskniv

En skikkelig filetkniv er skarp og spiss nok til å komme til selv de minste bena, uten å ødelegge fisken. Selv om du er fingernem, er du avhengig av en god kniv for å få fisken helt ren. En filetkniv er også ypperlig til å skjære vekk hinner og fett fra en kjøttbit, og vi har et spennende utvalg av gode filetkniver.

Grønnsakskniv

En god grønnsakskniv hjelper deg til å kutte grønnsaker som en ekte kokk. Blant grønnsakene finner vi råvarer som er både harde, myke lange og korte. Derfor er det umulig å lage én kniv som er perfekt til alt. Derfor har vi et rikt utvalg av ulike kniver, som gjør grønnsakskutting til en lek.

Skrellekniv

Skrellekniven er nok den minste av kjøkkenkivene, men det betyr ikke at den er mindre verdt. Tvert imot er nok skrellekniven en av de mest brukte knivene på det norske kjøkken, takket være sin smidighet og størrelse. En god skrellekniv kan du bruke til å skrelle, skive, skjære eller dekorere.
Et lite tips: Dersom du har barn som er store nok til å begynne å lære å lage mat, er skrellekniven ypperlig for dem, ettersom den er liten og lett å håndtere selv for små hender.

Universalkniv

En universalkniv passer for deg som ønsker å klare deg med færrest mulig kniver på kjøkkenet. Ved å balansere skarphet og hardhet, i tillegg til å gi kniven en smidig form, har man utviklet kniver som kan løse flere ulike oppgaver på en god måte.
Passer du godt på kniven og sørger for å holde den skarp, vil den være et fantastisk redskap på kjøkkenet ditt i mange år.

Vi hjelper deg å lykkes på kjøkkenet

En god kjøkkenkniv er en uunnværlig følgesvenn for enhver matlagningsentusiast eller profesjonell kokk. Hos oss finner du et bredt spekter av kjøkkenkniver som er designet for å møte selv de mest krevende behovene, og som vil løfte matlagingsopplevelsen din til nye høyder.

Vi er stolte av å tilby et imponerende utvalg av kjøkkenkniver som er laget av førsteklasses materialer og utviklet med tanke på presisjon, komfort og holdbarhet. Uansett om du trenger en allsidig kokkekniv, en filétkniv, en brødkniv eller en santokukniv, har vi den perfekte kniven for deg.

Når du velger en kjøkkenkniv, er det viktig å vurdere både størrelse og vekt for å finne en som passer perfekt til din hånd og matlagingsteknikk. Vi tilbyr et variert utvalg av størrelser og typer, slik at du kan finne den optimale kniven for dine behov.

Vi forstår betydningen av å velge riktig kniv, og derfor tilbyr vi detaljert produktinformasjon, inkludert knivens spesifikasjoner, egenskaper og anbefalinger. Vi ønsker å gjøre valget enkelt for deg, slik at du kan ta en informert beslutning og være trygg på at du får en kjøkkenkniv av høyeste kvalitet.

Kvalitet er en kjerneverdi for oss, og vi legger stor vekt på å tilby kjøkkenkniver som er holdbare og har enestående skarphet. Våre kniver gjennomgår grundige tester for å sikre at de oppfyller våre strenge kvalitetsstandarder. Når du investerer i en kjøkkenkniv fra oss, kan du være sikker på at den vil være din pålitelige partner på kjøkkenet i lang tid framover.

Bestill din nye kjøkkenkniv i dag og opplev den utrolige forskjellen det gjør når du har riktig verktøy tilgjengelig. Vår brukervennlige og sikre bestillingsprosess gjør det enkelt å få tak i din drømmekniv. Bli med i vårt fellesskap av fornøyde kunder og ta matlagingen din til nye høyder!

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er vårt dedikerte kundeserviceteam alltid klare til å assistere deg. Vi er her for å sikre at du får den beste kjøkkenkniven for dine behov. Takk for at du valgte oss som din leverandør av høykvalitets kjøkkenkniver!