• UTSOLGT
  knivblokk, Knivblokk Suncraft

  Knivblokk Suncraft MU Bamboo [MU-201]

  kr820.00 ink. MVA
 • knivblokk, knivblokk samura

  Knivblokk Samura (lilla farge) [SKB-400V]

  kr550.00 ink. MVA

En knivblokk er en uunnværlig del av enhver kjøkkenoppsett, og den kan ikke bare oppbevare kniver på en trygg og organisert måte, men også legge til stil og eleganse til ethvert kjøkken. Hos oss finner du et bredt utvalg av knivblokker i forskjellige størrelser, farger og materialer som passer til enhver smak og kjøkkeninnredning.

Våre knivblokker er laget av høykvalitetsmaterialer som tre, akryl og stål og er utformet for å beskytte knivene dine mot skade og slitasje. Med en knivblokk kan du enkelt holde styr på alle knivene dine og ha dem innen rekkevidde når du trenger dem. Våre knivblokker gir også optimal beskyttelse for knivene dine mot støv, riper og annen skade.

Enten du leter etter en stor knivblokk for å oppbevare alle dine kniver, eller en mindre knivblokk som passer til ditt lille kjøkken, vil vårt utvalg av knivblokker imøtekomme dine behov. Vi tilbyr også enkel retur hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med produktet.

Med våre elegante og funksjonelle knivblokker kan du enkelt organisere og beskytte dine dyrebare kniver samtidig som du legger til et snev av stil til ditt kjøkken. Bestill din knivblokk i dag og få den levert raskt og sikkert.