Suncraft Classic
 • classic, knivsett, suncraft

  Knivsett Suncraft Classic [gavesett6]

  kr4,550.00 ink. MVA
 • brødkniv, brødkniv classic, suncraft

  Brødkniv 220mm Suncraft Classic [SZ-14]

  kr2,114.00 ink. MVA
 • Usuba 167mm Suncraft Classic, usuba

  Usuba 167mm Suncraft Classic [SZ-15]

  kr2,267.00 ink. MVA
 • Utbeiningskniv 170mm, suncraft classic

  Utbeiningskniv 170mm Suncraft Classic [SZ-13]

  kr1,889.00 ink. MVA
 • Nakiri 100mm Suncraft Classic, nakiri

  Nakiri 100mm Suncraft Classic [SZ-08]

  kr1,746.00 ink. MVA
 • kokkekniv 200mm, suncraft classic, kokkekniv

  Kokkekniv 200mm Suncraft Classic [SZ-05]

  kr2,315.00 ink. MVA
 • Santoku 167mm, suncraft classic, santoku

  Santoku 167mm Suncraft Classic [SZ-04]

  kr2,280.00 ink. MVA

Opplev eksepsjonell kvalitet og skjønnhet med Suncraft Classic-knivene. Vår Suncraft Classic-serie er et mesterverk av presisjon og estetikk, med kniver som er laget med en kombinasjon av fremragende materialer og tradisjonelle teknikker.

Knivbladene i Suncraft Classic-serien er laget av VG10-stål, kjent for sin overlegne skarphet, holdbarhet og rustmotstand. Hvert blad er omgitt av et vakkert mønster skapt av 32 lag med damaskusstål, som gir kniven et unikt og iøynefallende utseende. Denne kombinasjonen av materialer gir enestående skjæreprestasjoner og langvarig bruk.

Ikke bare er Suncraft Classic-knivene imponerende når det gjelder ytelse, de er også designet med komfort og funksjonalitet i tankene. Håndtakene er laget av høykvalitets pakkawood, som gir en varm og behagelig følelse samtidig som det gir et sikkert og solid grep. Dette gjør det mulig å håndtere kniven med presisjon og kontroll, slik at du kan mestre selv de mest utfordrende skjærearbeidene.

Enten du er en profesjonell kokk eller en matlagingentusiast, vil Suncraft Classic-knivene være en verdifull tillegg til kjøkkenutstyret ditt. Utforsk vårt brede utvalg av kniver i denne serien, inkludert kokkekniver, santoku-kniver, brødkniver og mer, og oppdag den perfekte kniven for dine behov.

Oppgrader matlagingsopplevelsen din med Suncraft Classic-knivene. Utforsk vårt utvalg i dag og la deg imponere av den uovertrufne kvaliteten, skjønnheten og funksjonaliteten til disse knivene. Vår brukervennlige nettbutikk og sikre betalingsalternativer gjør det enkelt og trygt å handle hos oss.

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid klart til å assistere deg. Vi er her for å sikre at du får de beste Suncraft Classic-knivene som passer dine behov. Takk for at du valgte oss som din pålitelige leverandør av førsteklasses kniver!