kjøkkenkniv, kokkekniv, japansk kniv, Suncraft Entree
 • knivsett suncraft entree, knivsett, suncraft

  Knivsett Suncraft Entree [set10]

  kr1,950.00 ink. MVA
 • suncraft entree, kokkekniv, kjøp kokkekniv, en-03

  Kokkekniv 200mm Suncraft Entree [EN-03]

  kr1,183.00 ink. MVA
 • Santoku 167mm Suncraft Entree, santoku, suncraft

  Santoku 167mm Suncraft Entree [EN-02]

  kr1,137.00 ink. MVA
 • petty 120mm, suncraft entree, kokkekniv 120mm, EN-01, suncraft petty entree, universalkniv

  Universalkniv 120mm Suncraft Entree [EN-01]

  kr852.00 ink. MVA

Oppdag Suncraft Entrée-knivene og forbedre din matlagingsopplevelse på kjøkkenet. Vår Suncraft Entrée-serie er designet for å gi deg pålitelig ytelse og langvarig holdbarhet.

Knivbladene i Suncraft Entrée-serien er laget av slitesterk AUS8-stål som er kjent for sin skarphet og holdbarhet. Med en laminert konstruksjon gir disse knivene ekstra styrke og stabilitet under bruk. Uansett om du trenger å kutte, hakke eller skjære, vil Suncraft Entrée-knivene levere presise resultater hver gang.

Vi har også lagt vekt på komfort og stil i designet av Suncraft Entrée-knivene. Håndtakene er utformet i en elegant europeisk stil med en full tang-konstruksjon. Dette betyr at bladet går gjennom hele håndtaket for ekstra stabilitet og balanse. Håndtakene er laget av eksklusivt svart pakkawood-materiale, som gir en behagelig og ergonomisk grep.

Suncraft Entrée-knivene er allsidige verktøy som passer til en rekke matlagingsoppgaver. Enten du er en profesjonell kokk eller en matlagingsentusiast, vil disse knivene imponere deg med sin kvalitet og funksjonalitet.

Utforsk vårt utvalg av Suncraft Entrée-kniver i dag og oppgrader ditt kjøkkenutstyr til en ny nivå. Vår brukervennlige nettbutikk tilbyr enkel bestilling og sikre betalingsalternativer for din bekvemmelighet. Har du spørsmål eller trenger hjelp? Vårt dedikerte kundeserviceteam er klare til å assistere deg. Velkommen til Suncraft Entrée-verdenen!